Konya’da Selin Ciğerci’nin güzellik merkezi açmasını protesto eden grup, “Konya’dan defol!” ve ardından da tekbir getirdiler.
Bu görüntüler bizi oldukça rahatsız etti.
Yıl 2023, Ülke Türkiye, Şehir Konya… Konya deyine ilk akla gelen muhafazakar nüfusun yoğun olduğu bir şehrimiz geliyor ve her şeyi sanki normal görmeliyiz gibi bir algı oluşuyor! Ancak!
Bir güzellik merkezinin açılışını “protesto” etmek, “Konya’dan Defol”, ve tekbir getirmek, sloganlar atmak, hatta daha da ileri gidip güzellik merkezinin içerisine girmek, açılış süslemelerini kesmek, buna müdahale edilmemesi, balkonda bu süslemeler kesilirken merkezin hemen altında polisimiz barikat kurması ancak yukarıdaki provakatif gencin umarsızca eylemine devam etmesi! Hafızalarımızda kötü hatıralar var biz çok üzüldük benzer görüntülerden!
Daha
Bahçeşehir’de sağlık, park ve yeşil alan planları konuta dönüştürülmek isteniyor!
Bahçeşehir Şelale Villalarına Çürük Raporuna Savcılık Suç Duyurusu
Uğur Barış Karabulut 28.Dönem CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu